PPN Conference

Raise Awareness - Safe Moves

  • PPN - NL
  • 1 minuut (177 woorden)

Raise Awareness – Safe Moves

Een avond over hoe beweging kan ondersteunen bij Borstkanker & Herstel met Alexandra Rossopoulou.

Deze avond bestaat uit een 1 uur durende les gevolgd door een vraag & antwoord sessie en nabespreking over het onderwerp beweging bij borstkanker en herstel, speciaal geschikt voor Pilates- en Yoga professionals. De mat-les gaat in op thema's die worden behandeld in Alexandra's 2-daagse cursus Pilates voor Borstkanker & Herstel.

Alexandra Rossopoulou geeft internationaal les als BASI Pilates Faculteits-trainer en is eigenaar van BASI Pilates Academy - Thesoloniki, Griekenland. Ze heeft daar sinds 12 jaar haar eigen studio Anima voor Yoga en Pilates. Ook geeft ze al meer dan 20 jaar les in Vinyasa en Ashtanga Yoga, gespecialiseerd in alignment.

Alexandra kwam tot de ontwikkeling van haar programma Pilates voor Borstkanker & Herstel door een cliënt en een plastisch chirurg die veel patiënten naar Alexandra verwees. Met de leergierigheid om de behoeften van haar cliënten te begrijpen, deed ze onderzoek en bezocht ziekenhuizen. Dat resulteerde in haar passie voor dit onderwerp en de ontwikkeling van haar cursus.

Test


Pilates studio's gaan verder: pilates voor patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen
06dec

Pilates studio's gaan verder: pilates voor patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen

Update: Huis in Motion genomineerd voor de CZ Zorgprijs 2022! --- Pilates studio's gaan verder: pilates voor patiënten met ernstige...

Working in a Tensional Network
21mei

Working in a Tensional Network

What makes Pilates so unique from other fitness programs or movement techniques? For me it is the tensional environment created by...